Вярата в семейството променя живота на хората
03.01.2017
Фондация Лале започва програма за подкрепа на местни организации, които работят с деца и семейства, за подготовка на фамилни групови конференции.

Това са организации, които са преминали обучение и са приели документа „Фамилни групови конференции: Принципи и практически насоки“.  Те работят с подготвени независими координатори. Екипът на Фондация Лале ще предостави на партньорите си безвъзмездно финансиране, възможности за обмяна на опит с колеги от България и Европа, допълнителни обучения, информация и съвети. 

Ние и нашите партньори знаем, че Вярата в семейството има силата да променя живота на хората. С 200 лева можеш да помогнеш частично и временно, но не и да промениш  живота на едно дете или семейство. С 200 лева, инвестирани във фамилна конференция за същото семейство, можеш да помогнеш на хората да направят сами план, да мобилизират подкрепа и подобрят трайно живота на децата си за години напред.

Подкрепете ни сега!

Ние ще удвоим всяко дарение и колегите ни в страната ще помогнат на десетки семейства да направят свой план и осигурят добра грижа за децата си!

Абонирайте се за месечен бюлетин
Подкрепете ни