Обучения на възрастни хора по програма GrandExperts
08.02.2019
Възрастни хора от Русе, с. Долни Вадин, с. Труд и София се включиха в обучения как онлайн да предадат на другите своите знания и опит.

В последните дни на януари и първите на февруари Мирослава Георгиева започна серия обучения за възрастни хора в различни населени места. Целта е те да се запознаят с технологията на онлайн обучението и основите методи и техники за преподаване.

Те ще бъдат подкрепени да създадат свои собствени онлайн учебни модули по теми и области, в които имат знания и опит. Така те ще могат да опишат и споделят с много по-широк кръг от хора своите умения и експертиза.

Обученията бяха организирани в партньорство с нашите местни партньори – Фондация „Трета възраст“ в Русе, Читалище "Съзнание-1927" в с. Долни Вадин,  Читалище "Светлина 1929" в с. Труд и Дружество „Знание“ и Благотворително дружество „Донка Паприкова“ в столицата. Благодарим на колегите за съдействието и подкрепата.  Удовлетворени сме от значителния брой възрастни експерти,  които се включиха с желание в обученията и бяха наистина мотивирани.

Проект GrandExpecrts се реализирана с подкрепата на програма Еразъм+ на ЕС.

Абонирайте се за месечен бюлетин
Подкрепете ни