Седмица на Бащата 2017
24.10.2017
Фондация Лале се включва активно в Седмица на бащата, 6-12 ноември 2017.

Преди много време, в самото началото на работата в България, Фондация Лале подкрепяше проекти за деца, за майки, за хора с увреждания, за възрастни хора, за хора в малки населени места… Много бързо разбрахме, че децата, майките, бащите, бабите, хората с увреждания, младежите със затруднения … са заедно в семейства. Затова подкрепяме проекти за семейства и общности. Знаем, че бащите и значимите мъже от семейния кръг са важни за развитието и добруването на децата. Те носят модел на поведение. Те са фактор за образованието на децата. Те имат значение за неприемането на насилие в живота на децата и младежите. Те са опора за децата си и за майката.

Затова и тази година ние ще участваме активно в Седмица на бащата 2017. Насърчаваме и нашите колеги и партньори от София и страната да се включат с различни инициативи и събития, които те сами ще планират заедно с децата и бащите, с които работят.

В началото на ноември ще ви информираме за събитията, които Фондация Лале организира в София.  Повече актуална информация за Седмица на Бащата ще намерите на сайта на кампанията Да бъдеш Баща и FB страницата.

Абонирайте се за месечен бюлетин
Подкрепете ни