Конкурс Проект на Годината 2023 ще отличи най-добрите проекти в България за деветнадесета поредна година
22.01.2024
Конкурс Проект на Годината 2023

Началото на годината  е време за равносметка, отчети, планиране. И време за признание към хора и организации, които през изминалата година са работили отдадено, разширили са дейностите си и са започнали нови, включили са повече и различни хора. Това признание е важно за обществото ни, защото средствата от дарителски кампании и финансиращи програми не променят живота на хората без ежедневната, целенасочена и професионална работа на мотивирани и отговорни за общността си хора.

Конкурсът е за проекти на граждански организации за социално включване, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора в България, реализирани през 2023 година, без значение на размера и източника на финансиране, мястото на изпълнение, вида на дейностите или хората, за които са замислени. 

По традиция доказани професионалисти в бизнеса, медиите и изкуството ще определят наградите. Те ще оценят представените проекти по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на хората от целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

Организации и лица са поканени да номинират проекти, като изпратят попълнен формуляр и няколко снимки от дейностите на info@tulipfoundation.net  до 23 февруари 2024 година.

Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен на Интернет страницата на Фондация Лале. Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония през пролетта на 2024.

Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов.

Абонирайте се за месечен бюлетин
Подкрепете ни