Подкрепа за инициативата на EngAIGers в България, ноември 2012 г.
28.11.2012
Служители на българския офис на Чартис Юръп С.А. се включиха в международната инициатива за осигуряване на мотори, с които лекари и медицински работници да пътуват до отдалечени райони на Африка. Те доставят критично важни лекарства, здравни материали и обучават хората в отдалечени населени места.

EngAIGers е общност на любители на мотори в Чартис и Ей Ай Джи в цял свят. Те организират пътувания всяка година с цел събиране на средства. И тази година стотици членове на EngAIGers в цял свят пътуваха с моторите си по разнообразни маршрути. 

В България EngAIGers организира група мотористи от София, които на 22 и 23 септември 2012 г. пътуваха до Панагюрище. 

До средата на ноември индивидуални и корпоративни дарители подкрепиха инициативата с 2050 лева. Това са Цветанка Крумова /500 лв./, Ай енд Джи Иншурънс Брокерс ООД /500 лв./, Венислав Йотов /350 лв./, Маринс Интернешънъл ООД /500 лв./, Илиян Миланов, Венислав Йотов и Алесандро Дверето /200 лв./. 

Все още не е късно да се включите в инициативата с дарение. Всички спонсори ще бъдат представени в печатни материали, интернет страницата на Фондация Лале и във вестник „Застраховател”. 

Фондация Лале ще издаде договор и сертификат за дарение на всеки дарител. Фондация Лале е организация, регистрирана в ЦРЮЛНЦ към Министерство на Правосъдието за осъществяване на общественополезна дейност (удостоверение № 20050921005) и даренията към нея ви дават право на данъчни облекчения. 

Абонирайте се за месечен бюлетин
Подкрепете ни