Партньори

Фондация Орание Фондс

Фондация “Орание Фондс” е създадена през 2002 година в резултат на сливането на две организации тясно свързани с кралското семейство на Холандия - Фондация “Кралица Юлиана” и Фондация “Орание Фондс”. Фондация “Кралица Юлиана” е основана през 1948 година в деня на коронацията на принцеса Юлиана. Повече от 50 години основната дейност на фондацията е финансиране за проекти в социалната сфера. Фондация “Орание фондс” е създадена в чест на сватбата на престолонаследника принц Вилем Александър с Максима Зорегита. Целта на новосъздадената организация е близка до тази на Фондация "Кралица Юлиана" - подкрепа на социални проекти. Двете фондации решават да обединят усилията си и се сливат през юни 2002 година, приемайки фамилията на холандското кралско семейство "Ван Орание" за свое име. Престолонаследникът на Кралство Холандия и принцеса Максима са патрони на Фондация “Орание Фондс”.

http://www.oranjefonds.nl

Фондация "Оук"

Фондация "Оук" насочва ресурсите си към преодоляване на проблеми от глобално, социално и екологично естество, особено към тези, които имат съществено значение за живота на хората в неравностойно положение.

http://www.oakfnd.org/

SVI (SIAA)

SVI е международна асоциация, която подкрепя и свързва специалисти с интерес в сферата на анализ на социалното въздействие. Целта на асоциацията е да гради международна мрежа от практици; да създава и споделя знания за анализа на социалното въздействие и да повишава информираността за него като професия.

http://socialvalueint.org/