Дарители

Фондация Орание Фондс

Фондация Oranje Fonds е създадена през 2002 година в резултат на сливането на Фондация “Кралица Юлиана” и Фондация “Орание Фондс”. Престолонаследникът на Кралство Холандия Вилем Александър и съпругата му, принцеса Максима, са патрони на Фондацията, която е една от най-големите финансиращи организации в Холандия.

http://www.oranjefonds.nl/

Обединени Холандски Фондации за Централна и Източна Европа

Фондация Children’s Welfare Stamps
Фондация Oranje Fonds
Фондация Het R. C. Maagdenhuis
Фондация Janivo
Фондация SkaNПрограма Матра на Министерство на външните работи на Кралство Нидерландия

Фондация ОАК

Фондация "Оук" насочва ресурсите си към преодоляване на проблеми от глобално, социално и екологично естество, особено към тези, които имат съществено значение за живота на хората в неравностойно положение.

www.oakfnd.org/

Фондация УниКредит

Фондация УниКредит е нестопанска корпоративна фондация като израз на ангажимента на групата към комплексни принципи, които са в основата на нейната корпоративна идентичност. Фондация УниКредит е изцяло финансирана от Групата и е независимо юридическо лице с Управителен съвет.

Фондация Уникредит популяризира културата на модерна корпоративна филантропия, гражданско отношение, дарителство и доброволчество. Фондацията функционира като мост между служителите на УниКредит, които са заинтересовани и желаят да насочат своята енергия и умения, и нуждите на целевите общност.

Фондация Уникредит e активна в сферата на социална икономика с фокус върху значението на бизнес филантропията и отношенията между стопански и нестопански организации.

http://www.unicreditfoundation.org

 

Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа

Тръстът за гражданско общество в Централна и Източна Европа е независима обществена благотворителна организация, регистрирана в САЩ. Тръстът допринася за развитието на гражданското общество в България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и Словения като подкрепя граждански организации в придобиването на по-голяма ефективност и стабилност.