Борса на проекти и идеи

2020-12-16

Борса на идеи и проекти е инструмент за взаимноизгодно сътрудничество между стопански и нестопански организации в интерес на обществото. Борсата е събитие, което се организира един или няколко пъти в годината с цел да насърчи и улесни ефективното сътрудничество между бизнес и граждански организации, като отчита интересите и възможностите на двата сектора.На борсата в неформална и динамична атмосфера се „срещат” нуждите и интересите на местните граждански организации и бизнеса.  Повече информация.

Последна новина

24.10.2016
Фондация Лале сподели модела Борса на проекти и идеи с партньори в ЕС.

Есенната среща на Мрежата на регионалните фондации се проведе на 6 октомври в Европейския център на фондациите.  Интересни и ползотворни дискусии събраха представители на фондации от различни части на континента.  В процеса на споделяне на опит и практическа работа, участниците „разбраха, че споделят много общи цели и интереси.

Скорошна публикация на EFC „Регионални фондации на картата: проекти и научени уроци” представя успешни истории на фондации и тяхната работа. Програма Борса на проекти и идеи на Фондация Лале е представена наред с истории от Белгия, Нидерландия, Обединеното Кралство, Испания, Норвегия, Франция, Италия и др.  

ОЩЕ НОВИНИ ПО ПРОГРАМАТА
Абонирайте се за месечен бюлетин